Vakschilder Remi Alsemgeest

Bent u op zoek naar een professionele schilder? Vakschilder Remi Alsemgeest is uw schilder in en om Den Haag, Rotterdam, Gouda, Waddinxveen en Zevenhuizen. Vakschilder Remi Alsemgeest is een eenmansbedrijf en verzorgt al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten het huis. Ook voor behangen, aanbrengen van structuur, plakken van glasvlies enz. bent u bij hem aan het juiste adres.

ZijnĀ  persoonlijke betrokkenheid in combinatie met zijn jarenlange ervaring als schilder zorgen ervoor dat de afwerking van uw schilderwerk duurzaam en representatief zal zijn.

Voor meer informatie of voor een afspraak met Vakschilder Remi Alsemgeest, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Materialen

VAKSCHILDER ALSEMGEEST

Professionele schildersbedrijven zijn sinds 1 januari 2000 verplicht bij binnen schilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven te werken. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt.

Uiteraard werkt Vakschilder Alsemgeest met verfproducten van topkwaliteit, waarmee het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Offerte

vakschilder Alsemgeest

Vakschilder Remi Alsemgeest komt altijd persoonlijk langs, voor een eerste kennismaking en om het werk op te kunnen nemen.
Op deze manier kan hij een realistische offerte en tijds- planning voor u maken. Bij oplevering van het project wordt het werk samen met u na gelopen. Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Remi Alsemgeest via de e-mail of telefonisch.
 • info@vakschilderalsemgeest.nl
 • +31 (0) 6 1255 8801
 • 6% BTW i.p.v. 21% BTW

  vakschilder alsemgeest

  Is uw particuliere woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het lage BTW tarief van 6% in plaats van het tarief van 21%. Soms kan het dus verstandig zijn, nog heel even te wachten met het laten uitvoeren van het schilder- of behangwerk, want dat voordeel is toch mooi meegenomen!

  Voor meer informatie over deze regeling verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst.

  design Macrin